Informatia este cel mai important activ al societatii dumneavoatra. Pentru a evita distrugerea, ratacirea sau degradarea este esentiala asigurarea unor masuri organizatorice si administrative care sa garanteze securitatea fizica a documentelor.

Conferim tuturor operatiunilor un real interes juridic si totala confidentialitate. Arhivarul propriu nu raspunde, pe cand noi garantam de la intrare/preluare a arhivei si dupa aceasta data ca nu intervine nici o modificare asupra continutului.

SAVEDOC SRL beneficiaza de spatiu de depozitare propriu avizat de Arhivele Nationale.

Beneficiile depozitarii arhivei in spatiul nostru sunt multiple:

  • se ocupa strict un numar de metri liniari;
  • documentele sunt supravegheate permanent;
  • sunt protejate impotriva deteriorarii, pierderii sau distrugerii;
  • arhiva nu poate fi accesata decat de persoane autorizate;
  • poate fi gasit rapid orice document inventariat;
  • costuri reduse de exploatare si mentinere.

Spatiul dispune de rafturi metalice profesionale si de conditii propice de stocare a documentelor. Documentele pot fi prelucrate in orice forma se afla -prelucrate sau neprelucrate. In varianta neprelucrata se trece prin toate etapele descrise anterior sau se preiau dosarele sau cutiile de arhivare cu mijloacele de transport ale beneficiarului sau contra cost cu mijloacele transport ale SC SAVEDOC SRL pe baza proceselor verbale de predare-primire.
Din momentul introducerii in depozit documentele intra in baza de date a depozitului. Din acel moment documentele pt fi gasite si recuperate foarte rapid.
Eliberarea de documente se poate face prin posta rapida, e-mail, fax sau transport de catre SC SAVADOC SRL.
Accesul sau eliberarea de documente arhivate si pastrate este strict controlat de masuri de securitate grupate in mai multe trepte.
In cazul in care se depoziteaza in cutii de arhivare, cutiile vor fi sigilate de catre beneficiar si se va elibera cutia nu documente din cutie.

Eliminati posibilitatea ratacirii sau distrugerii din neglijenta.
Protejati informatiile de valoare si le asigurati confidentialitate.
Obtineti un suport de decizie ce permite monitorizarea, administrarea, controlul tuturor proceselor de management.

depozitare-arhiva

depozitare-arhiva